Contact

Afspraak maken, nog wat vragen ?
Neem contact op!

Een afspraak maken

Zou u graag eens langskomen bij ons in de serre? Aarzel dan zeker niet! Wij ontvangen u, uw vereniging, uw familie... met open armen. Vooraleer u ons komt bezoeken hebben wij wel graag dat u op voorhand een afspraak maakt. Dan kunnen wij alles in gereedheid brengen om u te ontvangen.

Als u bij ons wil komen kamperen, stuur dan even een mailtje. Vermeld dan zeker wie u bent (voorbeeld welke jeugdvereniging...), met hoeveel personen jullie zijn en in welke periode jullie willen komen. Als er extra zaken voorzien moeten worden, of als er nog enkele vragen zijn dan bespreken we dit graag verder via mail of telefoon. Wij ontvangen jullie graag op ons terrein!

Bent u begeleider van een school en wilt u graag eens langskomen om samen met de kinderen wat bij te leren over onze serre? Dan doen wij dit ook zeker graag. Stuur dan graag door van welke school jullie komen en welke dag/uur jullie wensen te komen. Als er vragen zijn over de accomodatie of de daginvulling kan dit zeker ook besproken worden via mail of telefoon.

Vragen ?


Twijfel niet om ons te contacteren over al jullie vragen. Wij beantwoorden ze dan zo spoedig mogelijk.Contact formulier

Contacteer ons

Dit zijn onze contact gegevens


Tel: +32 9 371 95 35
GSM: +32 498 26 36 25
Email: info@tgroenbeleven.be
Straat + nr: Graaf Van Hoornestraat 67
Stad + postcode:   Deinze 9850 (Nevele)
Eigenaars:   Goderick Meuninck - Annemarie Vroman
Facebook:   @tgroenbeleven