Kampeerweide

Kamperen in 't groen,
kan wonderen doen!

Bij ons kamperen

Niet alleen kampen kunnen bij ons terecht, maar sedert 2020 ook gewone particulieren! Kom jij graag eens kamperen, dan kan dit zeker! Zo kan je gewoon met je tent bij ons langskomen en het ergens op onze weide opstellen. Hiervoor betaal je €12 p.p. en voor kinderen jonger dan 12 jaar betaal je €8 p.p.. 

Wij zijn niet het volledige jaar open, enkel van mei tot en met september. Op onze weide vind je tal van faciliteiten, zo vind je onder andere op verschillende plaatsen elektriciteitsaansluitingen. Stoelen en tafels hoef je niet mee te brengen, deze hebben we in overvloed en stellen we graag ter uwe beschikking. Binnen in ons magazijn hebben we ook douches en toiletten en een keuken. In deze keuken vind je alles van borden, bestek, glazen... tot microgolf, oven en koelkast. Daarnaast kan je op een mooie zomeravond ook een vuurschaal huren (dit echter mits meerprijs van €10 per vuurschaal inclusief kruiwagen met hout).

Slapen in onze ingerichte caravans

Graag toch iets meer luxe en comfort? Geen probleem! Wij bieden ook caravans aan om in te overnachten. Deze werden allemaal opgeknapt door ons en hebben elk een specifieke kleur gekregen. Hierbij hebben we gekozen om voor 'upcycling' te gaan, met andere woorden hebben we getracht bepaalde zaken een tweede leven te geven. 

In totaal kost een overnachting in de caravan €45 voor twee personen. Elke caravan biedt plaats voor twee personen. Echter bieden sommige caravans de mogelijkheid om een derde persoon te slaap te leggen. Voor een extra persoon die ouder is dan 12 jaar kost dit €15 en jonger dan 12 jaar €10. Alle caravans zijn voorzien van glazen, bestek, elektriciteit... en een hoeslaken. Wij vragen daarom ook vriendelijk om je eigen kussens en beddengoed mee te brengen. Breng je dit liever niet mee, dan bieden wij dit aan voor €25 extra per caravan. 

Boeking maken?


Mochten jullie nog vragen hebben of wensen jullie te boeken, dan kan dit door ons te contacteren via mail of per telefoon! Hopelijk mogen we jullie snel verwachten op onze kampeerweide!

Omdat wij ook een zorgboerderijcamping zijn, kunnen personen met specifieke erkende zorgen blijven kamperen aan een sociaal tarief. Dit tarief bedraagt 75% van het normaal tarief.Onze Caravans


Dit zijn onze caravans die wij ter beschikking stellen van onze gasten. Mocht u een voorkeur hebben voor een bepaalde caravan, aarzel dan niet deze te vermelden bij uw reservatie. Elke caravan is uniek ingericht in zijn eigen kleurtje!