Kampeerweide

Kamperen in het groen,
kan wonderen doen!

Bij ons kamperen

Kom jij graag eens kamperen, dan kan dit zeker! Zo kan je gewoon met je tent bij ons langskomen en het ergens op onze weide opstellen. Hiervoor betaal je 13 euro per persoon en voor kinderen jonger dan 12 betaal je 9 euro per persoon. Wij zijn niet het volledige jaar open, enkel van mei tot en met september. Op onze weide vind je tal van faciliteiten, zo vind je op verschillende plaatsen elektriciteitsaansluitingen. Daarnaast kan je op een mooie zomeravond ook een vuurschaal huren (dit echter mits meerprijs van 10 euro per vuurschaal inclusief kruiwagen met hout). Stoelen en tafels hoef je niet mee te brengen, deze hebben we in overvloed en stellen we graag ter uwe beschikking. Binnen in ons magazijn hebben we ook douches en toiletten en een keuken. In deze keuken vind je alles van borden, bestek, glazen... tot microgolf, oven en koelkast.

Slapen in onze ingerichte caravans

Graag toch iets meer luxe, en comfort? Geen probleem! Wij bieden echter ook caravans aan om in te overnachten. Deze werden allemaal opgeknapt door ons en hebben elk een specifieke kleur gekregen. In totaal kost een overnachting in de caravan 50 euro voor twee personen. Elke caravan biedt plaats voor twee personen. Echter bieden sommige caravans de mogelijkheid om een derde persoon te slaap te leggen. Voor een extra persoon die ouder is dan 12 jaar kost dit 16 euro en jonger dan 12 jaar 11 euro. Alle caravans zijn voorzien van glazen, bestek, elektriciteit en beddengoed.

In onze caravans kan niet gekookt worden of is er geen sanitair in voorzien. Voor deze faciliteiten kan je terecht in ons magazijn waar wij een volledig ingerichte keuken hebben en moderne douches en toiletten.


Boeking maken?


Mochten jullie nog vragen hebben of wensen jullie te boeken, dan kan dit door ons te contacteren via mail of per telefoon! Hopelijk mogen we jullie snel verwachten op onze kampeerweide!

Omdat wij ook een zorgboerderijcamping zijn, kunnen met specifieke erkende zorgen blijven kamperen aan een sociaal tarief. Dit tarief bedraagt 75% van het normaal tarief.Onze Caravans


Dit zijn onze caravans die wij ter beschikking stellen van onze gasten. Mocht u een voorkeur hebben voor een bepaalde caravan, aarzel dan niet deze te vermelden bij uw reservatie. Elke karavan is uniek ingericht in zijn eigen kleurtje!